Keresés

A keresés eredménye: 70 blogbejegyzés és 97 könyv

A méhcsalád
A mézelő méh jól szervezett családjai évmilliókkal ezelőtt jelentek meg Földünkön. E hosszú idő alatt nem csak nehézségekkel, betegségekkel, és az ember méheket szinte kiirtó, rabló fellépésével kellett megküzdeniük, hanem a természetben kijelölt feladatukat is be kellett tölteniük.
A méhek áttelelése
Télen a természet nyugalomban van. A fákon és a cserjéken sem lomb, sem virág nincs. A réteken és a szántóföldeken is szünetel a növekedés.
A sertések hizlalása
A sertéshizlalás irányát a piac igényeinek és gazdasági adottságainak megfelelően válasszuk meg. Minden esetben vegyük figyelembe, hogy az EUROP minősítési rendszer új, magas szintű igényeket támaszt a tenyésztőkkel és hizlalókkal szemben. Nem elegendő vékony hátszalonnájú és jó takarmányértékesítésű utódokat nemző tenyészkanokat létrehozni, olyan apaállatokra van szükség, amelyek döntően képesek növelni a színhússzázalékot.
Benne vagyunk a tévében
A Mezőgazdasági Könyvhónap rendezvényei több helyszínen is megjelennek ez év februárjában, ahol szakmai programok és könyvvásár is várja a résztvevőket.
Biztosra megy a denevér
Éjszaka él aktív életet a bőregér
Bogarászó arisztokraták
Süllő vagy fogas?
Boldogasszony hava
„Minden szép, minden jó legyen mindig bőven, Szálljon rátok áldás ez új esztendőben!”
Borzék titkos élete
Üregrendszerükben játszóhelyek és napozók is találhatók
Cseresznyére cuppan a domi
Kapás van! A domolykó


A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került