Menu

Keresés

A keresés eredménye: 79 blogbejegyzés és 56 könyv

Fekete borssal a jó emésztésért
Nem véletlenül alapfűszerünk a só mellett a fekete bors, amely eredetileg Indiából származik. Ez a fűszerünk annyira keresett volt az ókorban és a középkorban egyaránt, hogy pénz helyett borsszemekkel is lehetett fizetni akkoriban.
Frissítsük fel a díszkertet!
Az új növények új színfoltot hoznak a sziklakertbe! Válasszunk olyan cserjét, amelyiknek nemcsak a lombja, hanem a virága is díszít!
Gyógyít és fűszerez
Gyógynövény a szerzetesektől: az orvosi kálmos
Ha február, akkor Mezőgazdasági Könyvhónap!
Az agrár szakirodalom ünnepe
Hagymától lesz magyaros
"A hagyma olyan értékes, mint egy egész patika." (Paracelsus)
Hajdinából kása
Pohánkának, pogánybúzának, tatárkának is nevezik a hajdinát, merthogy a pogány mongolok és törökök vették először termesztésbe, hazánkba pedig a tatárok közvetítésével került a 15. században. Évszázadokon át általánosan fogyasztották, de főleg a mezőgazdaságból élő szegényebb családok asztalán volt gyakori.
Hajtásválogatás
Május végétől egyre több időt kell szentelnünk a szőlőre. Azon kívül, hogy permetezhetünk, hozzáláthatunk a hajtásválogatáshoz.
Itthon is megterem
Szőrös C-vitamin bomba
IX. Kaposvári Állattenyésztési Napok
Főszerepben az állatok


A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került