Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét.
Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a…
A könyv jelenleg nem kapható.
Kulcsszavak:
szőlészet-borászat ismeretterjesztő könyv kertészet élelmiszer bor technológia
Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét.
Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb ismeretekkel és mindenki számára érthető, egyszerű formában.
A mélyebb kémiai, mikrobiológiai és technikai magyarázatokat mellőzve írja meg, hogy mikor, mit mivel és hogyan tegyünk, hogy a szőlőből jó italú bort nyerjünk.
Terjedelem | 143 oldal |
---|---|
Kiadó | Mezőgazda |
ISBN | 9789632861937 |
Kötés | kötve |
Kiadás éve | 2012 |
Méret | 145x200 mm |
Képek, ábrák | 73 ábrával |
Sorozat | Kertészkönyvtár |