Menu

Mercz Árpád

A must és a bor egyszerű kezelése

2900 Ft

Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét.
Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

szőlészet-borászat    ismeretterjesztő könyv    kertészet    élelmiszer    bor    technológia

Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét.
Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb ismeretekkel és mindenki számára érthető, egyszerű formában.
A mélyebb kémiai, mikrobiológiai és technikai magyarázatokat mellőzve írja meg, hogy mikor, mit mivel és hogyan tegyünk, hogy a szőlőből jó italú bort nyerjünk.

 

Terjedelem 143 oldal
Kiadó Mezőgazda
ISBN 9789632861937
Kötés kötve
Kiadás éve 2012
Méret 145x200 mm
Képek, ábrák 73 ábrával
Sorozat Kertészkönyvtár

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került