A mai piac a minőség tekintetében a legmagasabb igényeket támasztja, mert a fogyasztó a legkisebb hibát sem nézi el. Az új feldolgozási technológiák,…
Könyvespolcra teszemA könyv jelenleg nem kapható.
Kulcsszavak:
szőlészet-borászat műszaki tudományok élelmiszer szakkönyv borászat technológia
A mai piac a minőség tekintetében a legmagasabb igényeket támasztja, mert a fogyasztó a legkisebb hibát sem nézi el. Az új feldolgozási technológiák, továbbá az egyes évjáratok közötti különbségek folyton új feladatok elé állítják a borászt. Mivel a borkészítés közben sokféle kémiai, fizikai és mikrobiológiai folyamat játszódik le, mindig fennáll a termék meghibásodásának, sőt megromlásának veszélye. E problémák felismeréséről és kiküszöbölésük módjáról szól a könyv. Az egyes fejezetek mindig a hibák leírásával kezdődnek, majd a további fejezetek foglalkoznak a hiba megelőzésével, kikezelési lehetőségeivel, megszüntetésével.
Terjedelem | 205 oldal |
---|---|
Kiadó | Mezőgazda |
ISBN | 9789632866369 |
Kötés | kötve |
Kiadás éve | 2011 |
Méret | 145x200 mm |
Képek, ábrák | 85 ábrával |
Sorozat | Borász akadémia |