Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és…
Könyvespolcra teszemKulcsszavak:
Füstöléssel úgy tartósíthatók a húsfélék, hogy közben még különleges ízzel gazdagodnak. A könyv bemutatja a forró- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa, illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
Terjedelem | 121 oldal |
---|---|
Kiadó | Mediaworks Hungary Zrt. |
ISBN | 9789632867571 |
Eredeti cím | Räuchern Fleisch, Wurst, Fisch |
Fordító | Sulán Zsófia |
Kötés | kötve |
Kiadás éve | 2020 |
Méret | 130x190 mm |
Képek, ábrák | 15 ábrával, 66 színes fényképpel |
Sorozat | Házunk táján |
Menüben Kiemelt | 1 |