Menu

Barta József, Körmendy Imre

Növényi nyersanyagok feldolgozástechnológiai műveletei

3000 Ft

A könyv részletesen ismerteti a technológiai eljárások megértéséhez szükséges tudnivalókat: nyersanyag-ismereti, mikrobiológiai, élelmiszer-ipari művelettani…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

táplálkozás    műszaki tudományok    élelmiszer    tankönyv    feldolgozástechnológia

A könyv részletesen ismerteti a technológiai eljárások megértéséhez szükséges tudnivalókat: nyersanyag-ismereti, mikrobiológiai, élelmiszer-ipari művelettani és gépészeti, valamint csomagolástechnikai ismereteket. A mű egyetemi tankönyvnek készült, de haszonnal forgathatják a feldolgozástechnológia területén tevékenykedő szakemberek, vállalkozók, tudományos kutatók is. A kétkötetes kiadvány második kötete a növényi nyersanyagok hőközléses tartósító technológiáinak leírását tartalmazza.

Terjedelem 150 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865348
Kötés fűzve
Kiadás éve 2009
Méret 205x290 mm

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került