Menu

Barta József, Körmendy Imre

Növényi nyersanyagok hőközléses tartósító technológiái

3000 Ft

Ez a könyv a növényi nyersanyagok feldolgozástechnológiai műveleteit ismertető kiadvány második része. A hőközléses ipari tartósító eljárásokat…

Könyvespolcra teszem

A könyv jelenleg nem kapható.

Kulcsszavak:

táplálkozás    műszaki tudományok    élelmiszer    tankönyv    hőközléses tartósítás

Ez a könyv a növényi nyersanyagok feldolgozástechnológiai műveleteit ismertető kiadvány második része. A hőközléses ipari tartósító eljárásokat ismerteti elsősorban, de emellett szerepel benne a vegyszeres tartósítás, mesterséges és természetes savanyítás, valamint a kombinált tartósítás is. A mű egyetemi tankönyvként jelent meg, de haszonnal forgalmazhatják a feldolgozástechnológia területén tevékenykedő szakemberek, vállalkozók, tudományos kutatók is.

Terjedelem 146 oldal
Kiadó Mezőgazda Kiadó
ISBN 9789632865355
Kötés fűzve
Kiadás éve 2009
Méret 205x290 mm

Kapcsolódó könyvek



A könyvet hozzáadtuk a könyvespolchoz

A könyv a kosárba került